Samarbetspartners

Anika Lopez Wallwww.anicareholistic.se en holistisk hälso- och livsstilsterapeut som arbetar med medial vägledning, healing och antiinflammatorisk kost. Fint komplement till lymfmassage då man oftast behöver fundera på varför man får överskottsvätska och slaggprodukter kvar i kroppen. Boka online hos oss i Tullhuset SPA!

Två duktiga företagare som jobbar inom hälsa som vi gillar är:
Nadia Bouchelaghem-Bjurling www.nabouzonterapi.com
som är en duktig zonterapeut. Genom att behandla olika zoner under fötterna eller i ansiktet genom massage, tryck och retningar så stimuleras olika zoner med syfte att återställa balansen i kroppen. På så sätt får din kropp en möjlighet att återhämta sig och må bättre.

Vi säljer också fina produkter hos oss från utvalda leverantörer:

Vasilis webb

Sigrid och Vasilis olivolja från Chania, Kreta! Vi säljer den exklusivt hos oss! Här finns också god Timjanshonung samt kryddor från Kreta. http://www.vasilisochsigrid.se/

 

Textilicious – unika handgjorda smycken med personlig text i Tärnsjöläder och mässing/aluminiumplattor. Du kan även välja din egen text!


Unika hemgjorda ekologiska tvålar
Upplev Kajsas´s naturliga tvålar som hon gör hemma i sitt kök i en långpanna. Helt naturliga ämnen! Välj bland:  Lavendel, Ros, Avokado/Lime, eller ZoUL-tvålen mfl som är helt doftfri, gjord på honung/havre för dig med känslig hy. Köp dem hos oss. Pris 80 kr/st.

——————————————————————————————————————–

Värmande användbara gåvor!
Bejlas Gåva är ett välkänt varumärke som funnits på marknaden under många år. Inom varumärket tillverkas mer specialdesignade vetevärmare som ni kan hitta och uppleva hos ZoUL Fish SPA. Bejlas vetevärmare är tillverkade i linne och fyllda med 100 % ekologiskt odlat vete från Dalarna. Foten 480:-. Kanin eller gris 400:- Vetehjärta 300:-

———————————————————————————————————–

ZoUL Fish SPA stöttar även Stadsmissionen. Vi uppmanar våra kunder att skänka kläder eller annat som de behöver främst till Mikaelsgården. Det är fantastiska människor som arbetar där! Så har du något du vill skänka ta med till oss så går vi dit med detta. Vi brukar även skänka presentkort till dem!
——————————————————————————————————————–
PrintVi är med i den ideella föreningen Hälsa Uppsala!  I samarbete med Uppsala kommun samlas flera hälsoföretag i Uppsala och inspirerar och stöttar varandra. Här kan du läsa mer om denna förening:
www.halsauppsala.se
 
Hälsa Uppsala finns även på Facebook!
——————————————————————————————————————–
Vi samarbetar även med: