Massage/hudvård

Ekologisk mask litenZara mask 2Ekologisk behOlivkvist

 

 

 

 

 

 

 

Ekologisk ansiktsbehandling
Rengöring, peeling och massage utförs med våra egna ekologiska produkter
från naturens fina skafferi som vi blandar på plats. Olivolja, Kesella, citrongräsolja, florsocker. Inklusive skön nack- och ansiktsmassage med bindvävsmassage. Avslutas med en svalkande mask och sedan en ansiktsolja, naturligtvis även dessa speciellt gjorda av våra egna ekologiska ingredienser. Massage, rengöring, avslappning – måste upplevas!
Pris 60 min, 695:-

Nyhet! Ekologisk ansiktsbehandling samt 30 min ryggmassage
Vi börjar med en 30 min avslappnande lugn ryggmassage med varma oljor följt av en 60 min ekologisk ansiktsbehandling (se ovan) Ljuvlig behandling som måste upplevas!
Pris 90 min, 1100:- Tips! Använd Actiway friskvårdsbidrag!

Stay Young ansiktsbehandling (Bokas hos Anteia massage, 070-61 91 263)
Stay Young behandling är en metod där Susanne arbetar med svag mikroström som aktiverar musklerna och kollagenproduktionen. Den gör slappa muskler spänstigare, ger en bra rengöring, ökar cirkulationen, gör rynkor och fåror mindre synbara, ökar lymfdränaget och den ger ett lyft redan första behandlingen.
Pris 60 min, 695:-
Alternativt boka tre behandlingar för 1800:-

Succé! Duo-lyx, massage samt ekologisk ansiktsbehandling
Ljuvlig behandling för 2 personer i samma rum. 45 minuter ekologisk ansiktsbehandling samt 45 minuter aroma-massage inklusive varma stenar. Ni ligger nerbäddade bredvid varandra i varsin behandlingssäng. Tända ljus, lugn musik och avslutar med ett glas bubbel, choklad och frukt. Unik skräddarsydd exklusiv behandling. Måste upplevas!
Pris 90 min 2.500:-/2 personer (Pris 60 min 1.800:-/2 personer)

Duo-massage
Duo 2 liten
Unna dig och din vän eller käraste en härlig stund  tillsammans!
En Duo-behandling innebär att du och din vän ligger i samma rum på varsin behandlingsbänk, sida vid sida, och får en behandling samtidigt av varsin terapeut. Underbart sätt att slappna av tillsammans!
Er mysiga stund avslutas med frukt, choklad och ett glas mousserande eller alkoholfritt.
Pris 60 min, 1800:- för två

Duobehandling lyx med guldkant – 2 timmar
Er guldstund inleds med att ni får varsin mjuk morgonrock och sitter först med fötterna i ett härligt fotbad medan ni njuter av ett glas bubbel och frukt.
Fotbadet avslutas med en uppfriskande fotskrubb samt lätt fotmassage. Därefter följer 90 minuters behandling i samma rum, 45 min aromamassage med varma stenar samt 45 min ekologisk ansiktsbehandling. Avslutas med ytterligare ett glas bubbel samt praliner.
Pris 120 min, 3500:- för två

 
Nyhet! Choklad-duo-dröm
Underbart lyxig duomassage där ni masseras av varm chokladolja som innehåller 70 % kakao-olja, kaffe och havtorn. Vi är två terapeuter som tar hand om er och efteråt får ni ett glas bubbel/alkoholfritt, frukt och choklad. Kanske något för mor/dotter, far/son, vänner eller par? Obs! Ni får även med er varsin chokladolja (50 ml)  samt en ekologisk tvål så ni kan fortsätta ha ert choklad-SPA hemma efteråt!
Pris 60 min, 2200:- för två

 

Lakrits lavendel behandling litenNyhet! ”Lakrits- Chili- Lavendel-dröm”
Fisk SPA inklusive massage
Börja med 30 min fisk SPA därefter 30 min aromamassage, välj antingen Lakrits (bra mot trötthet & stress), Chili (djupverkande, ökar blodcirkulationen) eller Lavendelolja (lugnande, avslappnande). Efteråt njuter du av ett glas bubbel samt choklad och lite frukt. Är ni två börjar den ena med fisk SPA och den andra får samtidigt massage, sedan byter ni. Lyxigt och underbart! 
Pris 60 min 950 kr/pers

 

Trippel SPA bilderNyhet! ”Trippel-SPA-dröm”
Fisk SPA, massage, manikyr
Ljuvligt lyxig, SPA-behandling där du får uppleva fisk SPA (inkl lätt fotmassage,
30 min) samt aromamassage (lavendel eller citrusolja, 30 min) och manikyr för dina händer (putsning av nagelband, filning, polering samt klarlack, 30 min) Är ni 3 stycken? Perfekt kombination då ni får 30 minuters behandling var samtidigt. Inklusive ett glas bubbel, frukt och choklad. Det bästa av 3 världar!  Vi är 3 SPA-terapeuter som tar hand om dig.
Pris 90 min 1500 kr/pers

Nedanstående ljuvliga massager bokas direkt av Susanne Andersson på
Anteia massage: 070-61 91 263.


Massagepaketet Njuta
Upplev det bästa från olika behandlingar! Jag börjar med en avkopplande ryggmassage där jag även använder mig av varma stenar, fortsätter sedan med en skön hårbottens massage, därefter är det ansiktets tur och sedan en kortare massage av nacken. Jag avslutar det hela med en skön massage av händer och fötter där varje finger och varje tå blir masserade var för sig. Du kan välja mellan en varm aroma olja eller en varm chokladolja.
Pris 70 min 795:-

Massagepaketet Njuta Lyx
Upplev det bästa från olika behandlingar. Jag börjar med att massera baksidan av benen, därefter en avkopplande ryggmassage där jag även använder mig av varma stenar, fortsätter sedan med en skön hårbottens massage, därefter är det ansiktets tur och sedan en kortare massage av nacken. Allra sist så blir det armar, händer, ben och fötter där varje finger och varje tå blir masserade var för sig. Du kan välja mellan en varm aroma olja eller en varm chokladolja. Det bästa av allt!
Pris 90 min 1.100:-


Hot Stone Massage
Bygger på en orientalisk filosofie. Det är en skön behandlingsmetod som utförs med varma lavastenar. För att förhöja effekten använder jag mig av en varm chokladolja alternativt aromaolja. Massagen, värmen från de varma stenarna och oljornas dofter ger en total avslappning.
Pris 30 min 495:- / 45 min 625:-/ 60 min 750:-

Chokladmassage
Choklad-och kaffebehandlingar är en av de absolut starkaste trenderna just nu. Och visst kan man förstå varför! Vem älskar inte choklad?! Massage med choklad är en ljuvlig upplevelse. Varm chokladolja får rinna ut på den del av kroppen som ska masseras.
Pris 30 min 450:- / 45 min 575:- / 60 min  695:- / 75 min 895:-


Aroma Massage
En aroma massage är ett kraftfullt sätt att ge kroppen aromaterapi. De eteriska oljorna når in i vår kropp genom huden och via lungorna. Massagen utförs med långa svepande rörelser. Du kan välja mellan flera olika dofter.
Pris 30 min 395:- / 45 min 525:- / 60 min 650:-

Aroma Massage Lyx – nyhet!
En aroma massage är ett kraftfullt sätt att ge kroppen aromaterapi. De eteriska oljorna når in i vår kropp genom huden och via lungorna. Massagen utförs med långa svepande rörelser. Du kan välja mellan flera olika dofter. Här använder jag mig även av varma stenar på ryggen.
Pris 30 min 450:- / 45 min 575:- / 60 min 695:-

Taktil Massage
Är du stressad, spänd, trött, har sömnsvårigheter, muskelspänningar, kroniska smärtor, fibromyalgi, reumatiska besvär eller behöver en stunds avkoppling. Då passar Taktil massage dig! Taktil massage är en mjuk massage som består av långsamma strykningar för att stimulera hudens beröringsreceptorer i syfte att kroppen ska producera oxytocin – som är kroppens eget lugn- och ro hormon. Massagen är förordnad av socialstyrelsen och används inom hälso- och sjukvården.
Pris 70 min, 730:-

Rygg- och hårbottenmassage
En avkopplande ryggmassage som avslutas med en skön hårbottensmassage.
Susanne använder sig även här av varma stenar.
Pris 30 min 395:- / 45 min 525:- / 60 min 650:-

Ansikte, Hand & Fot massage 
En härligt avslappnande rengöring och massage av ansikte, händer och fötter där varje finger och tå blir masserade med en varm chokladolja eller en aromaolja.
Pris 45 min 600:-


Ljuvlig hand- eller fotmassage

Välj händer eller fötter!
En härligt avslappnande massage av händer eller fötter där varje finger och varje tå blir masserade med en skön ekologisk olja.
Pris 30 min 395:-