Massage/hudvård

Ekologisk mask litenZara mask 2Ekologisk behOlivkvist

 

 

 

 

 

 

 

Ekologisk ansiktsbehandling
Rengöring, peeling och massage utförs med våra egna ekologiska produkter
från naturens fina skafferi som vi blandar på plats. Olivolja, Kesella, citrongräsolja, florsocker. Inklusive skön nack- och ansiktsmassage med bindvävsmassage. Avslutas med en svalkande mask och sedan en ansiktsolja, naturligtvis även dessa speciellt gjorda av våra egna ekologiska ingredienser. Massage, rengöring, avslappning – måste upplevas!
Pris 60 min, 795:- (Obs! Lördagar 895:-)

Nyhet! Ekologisk ansiktsbehandling samt 30 min ryggmassage
Vi börjar med en 30 min avslappnande lugn ryggmassage med varma oljor följt av en 60 min ekologisk ansiktsbehandling (se ovan) Ljuvlig behandling som måste upplevas!
Pris 90 min, 1.250:- (Obs! Lördagar 1.350:-)
Tips! Använd epassi friskvårdsbidrag!

Nyhet! Behandlande lymfmassage
Lymfmassage stimulerar så att ev överskottsvätska och andra slaggprodukter snabbt förs ur kroppen. Den tar hand om bakterier och gifter. En behandling med lymfmassage omfattar lätta tryck samt strykningar längs hela kroppen i lymf-flödets riktning. Några av de symtom som kan lätta av lymfmassage: Svullnader – Smärta – Fibroser, ärr och strålningsskador – Kramp/pirrningar i benen – Frusenhet – Trötthet/sömnsvårigheter. Då vårt lymfsystem fungerar optimalt hittar vi en kropp i bättre balans. Obs! Tänk på att dricka mycket vatten efter din behandling! Kroppen fortsätter reningsprocessen även efteråt.
En varsam och lugn massage, måste upplevas!
Pris 60 min, 895:- (Obs! Lördagar 995:-)
Boka 3 gånger och betala 850:- X 3: 2.550:-
(Ord 895:-/behandling)
Obs! Läs mer om lymfsystemet på lymfsystemet.se

Stay Young ansiktsbehandling (Bokas hos Anteia massage, 070-61 91 263)
Stay Young behandling är en metod där Susanne arbetar med svag mikroström som aktiverar musklerna och kollagenproduktionen. Den gör slappa muskler spänstigare, ger en bra rengöring, ökar cirkulationen, gör rynkor och fåror mindre synbara, ökar lymfdränaget och den ger ett lyft redan första behandlingen.
Pris 60 min, 795:-
Alternativt boka tre behandlingar för 2.100:-

Succé! Duo-lyx, massage samt ekologisk ansiktsbehandling
Ljuvlig behandling för 2 personer i samma rum. 30/45 minuter ekologisk ansiktsbehandling samt 30/45 minuter aroma-massage inklusive varma stenar. Ni ligger nerbäddade bredvid varandra i varsin behandlingssäng. Tända ljus, lugn musik och avslutar med ett glas bubbel, choklad och frukt. Unik skräddarsydd exklusiv behandling. Måste upplevas!
Pris 60 min 1.900:-/2 personer. Pris 90 min 2.800:-/2 personer  (lördagar 100 kr extra/pp)

Duo-massage
Duo 2 liten
Unna dig och din vän eller käraste en härlig stund  tillsammans!
En Duo-behandling innebär att du och din vän ligger i samma rum på varsin behandlingsbänk, sida vid sida, och får en behandling samtidigt av varsin terapeut. Underbart sätt att slappna av tillsammans!
Er mysiga stund avslutas med frukt, choklad och ett glas mousserande eller alkoholfritt.
Pris 60 min, 1900:- för två (lördagar 100 kr extra/pp)

Duobehandling lyx med guldkant – 2 timmar
Er guldstund inleds med att ni får varsin mjuk morgonrock och sitter först med fötterna i ett härligt fotbad medan ni njuter av ett glas bubbel och frukt.
Fotbadet avslutas med en uppfriskande fotskrubb samt lätt fotmassage. Därefter följer 90 minuters behandling i samma rum, 45 min aromamassage med varma stenar samt 45 min ekologisk ansiktsbehandling. Avslutas med ytterligare ett glas bubbel samt praliner.
Pris 120 min, 3800:- för två (lördagar 100 kr extra/pp)

 
Nyhet! Choklad-duo-dröm
Underbart lyxig duomassage där ni masseras av varm chokladolja som innehåller 70 % kakao-olja, kaffe och havtorn. Vi är två terapeuter som tar hand om er och efteråt får ni ett glas bubbel/alkoholfritt, frukt och choklad. Kanske något för mor/dotter, far/son, vänner eller par? Obs! Ni får även med er varsin chokladolja (50 ml)  samt en ekologisk tvål så ni kan fortsätta ha ert choklad-SPA hemma efteråt!
Pris 60 min, 2.400:- för två (lördagar 100 kr extra/pp)

 

Lakrits lavendel behandling litenNyhet! ”Lakrits- Chili- Lavendel-dröm”
Fisk SPA inklusive massage
Börja med 30 min fisk SPA därefter 30 min aromamassage, välj antingen Lakrits (bra mot trötthet & stress), Chili (djupverkande, ökar blodcirkulationen) eller Lavendelolja (lugnande, avslappnande). Efteråt njuter du av ett glas bubbel samt choklad och lite frukt. Är ni två börjar den ena med fisk SPA och den andra får samtidigt massage, sedan byter ni. Lyxigt och underbart! 
Pris 60 min 950 kr/pers

 

Nedanstående ljuvliga massager bokas direkt av Susanne Andersson på Anteia massage: 070-61 91 263.

Massagepaketet Njuta
Upplev det bästa från olika behandlingar! Jag börjar med en avkopplande ryggmassage där jag även använder mig av varma stenar, fortsätter sedan med en skön hårbottens massage, därefter är det ansiktets tur och sedan en kortare massage av nacken. Jag avslutar det hela med en skön massage av händer och fötter där varje finger och varje tå blir masserade var för sig. Du kan välja mellan en varm aroma olja eller en varm chokladolja.
Pris 70 min 895:-

Massagepaketet Njuta Lyx
Upplev det bästa från olika behandlingar. Jag börjar med att massera baksidan av benen, därefter en avkopplande ryggmassage där jag även använder mig av varma stenar, fortsätter sedan med en skön hårbottens massage, därefter är det ansiktets tur och sedan en kortare massage av nacken. Allra sist så blir det armar, händer, ben och fötter där varje finger och varje tå blir masserade var för sig. Du kan välja mellan en varm aroma olja eller en varm chokladolja. Det bästa av allt!
Pris 90 min 1.250:-


Hot Stone Massage
Bygger på en orientalisk filosofie. Det är en skön behandlingsmetod som utförs med varma lavastenar. För att förhöja effekten använder jag mig av en varm chokladolja alternativt aromaolja. Massagen, värmen från de varma stenarna och oljornas dofter ger en total avslappning.
45 min 675:-/ 60 min 795:-

Chokladmassage
Choklad-och kaffebehandlingar är en av de absolut starkaste trenderna just nu. Och visst kan man förstå varför! Vem älskar inte choklad?! Massage med choklad är en ljuvlig upplevelse. Varm chokladolja får rinna ut på den del av kroppen som ska masseras.
Pris 30 min 495:- / 45 min 625:- / 60 min  750:- / 75 min 895:-


Aroma Massage
En aroma massage är ett kraftfullt sätt att ge kroppen aromaterapi. De eteriska oljorna når in i vår kropp genom huden och via lungorna. Massagen utförs med långa svepande rörelser. Du kan välja mellan flera olika dofter.
Pris 30 min 495:- / 45 min 625:- / 60 min 750:-

Aroma Massage Lyx 
En aroma massage är ett kraftfullt sätt att ge kroppen aromaterapi. De eteriska oljorna når in i vår kropp genom huden och via lungorna. Massagen utförs med långa svepande rörelser. Du kan välja mellan flera olika dofter. Här använder jag mig även av varma stenar på ryggen.
Pris 30 min 550:- / 45 min 675:- / 60 min 795:-

Taktil Massage
Är du stressad, spänd, trött, har sömnsvårigheter, muskelspänningar, kroniska smärtor, fibromyalgi, reumatiska besvär eller behöver en stunds avkoppling. Då passar Taktil massage dig! Taktil massage är en mjuk massage som består av långsamma strykningar för att stimulera hudens beröringsreceptorer i syfte att kroppen ska producera oxytocin – som är kroppens eget lugn- och ro hormon. Massagen är förordnad av socialstyrelsen och används inom hälso- och sjukvården.
Pris 70 min, 795:-

Rygg- och hårbottenmassage
En avkopplande ryggmassage som avslutas med en skön hårbottensmassage.
Susanne använder sig även här av varma stenar.
Pris 30 min 450:- / 45 min 575:-