Grupper/föreläsningar

Möhippa? Företags-kick off? Konferens? Tjej/killgänget?
Vi samarbetar med båten Kung Carl Gustaf, Bryggeriet Ångkvarnen, Restaurang Hamnpaviljongen, Selmas Hytt & Salong, Kroksta Gård, Go adventure och
Pia Ulfendahl keramiker. Ring så skräddarsyr vi en upplevelse hos oss!

Kombinera fisk SPA med intressanta föreläsningar!
Ulrika Eriksson Amador 
håller tänkvärda föreläsningar om
Äkta kärlek, Hypnos och Ekologisk hudvård

Ulrika svartvit litenÄkta kärlek
Vad är äkta kärlek och vad är lycka – egentligen? Vad är låtsaskärlek? Hur påverkar den oss och kan vi påverka den? En fin föreläsning om hur vi kan skilja äkta kärlek från den låtsaskärlek vi stöter på alltför ofta. Hur vi gör för att fylla upp ”hålet i magen” eller ta bort den där gnagande känslan att någonting fattas. Hur vi tar de första stegen mot verklig lycka. Verklig kärlek är att bry sig om en annan persons lycka utan att vilja något i gengäld. Verklig kärlek är villkorslös. Ring för prisförslag.

Hypnos
Hur kan jag använda Hypnos och mental träning för att må bra och nå dit jag vill? Hypnos är ett vilsamt och behagligt sätt att ta tag i det som stör vardagen, eller att förbättra det som redan är bra. Det är en värdefull metod att stärka ditt självmedvetna och underlätta kommunikation. Hypnoscoaching är ett tryggt och behagligt sätt att hitta sitt inre lugn och få ny energi. Här visar jag på hjärnans enorma kraft genom enkla demonstrationer och berättelser. Ring för prisförslag.

Ekologisk hudvård
Hur kan jag ta hand om min hud på det bästa sättet utan att det kostar en förmögenhet? Kan jag lita på marknaden? Vad kan jag göra själv och hur svårt är det? Hudvård är enkelt och roligt. Du kan göra så mycket med det du redan har hemma – i ditt skafferi. Jag berättar, visar och kokar. Alla får prova på att känna och lukta och få med sig tips och recept hem. Upptäck naturens fantastiska skafferi! Ring för prisförslag.

 

Bild till HemsidanHÄLSOBLOMSTRA
Anneli Melander är diplomerad
Kostkonsult och Kinesiolog.
Förslag på föreläsningar av Anneli:
Hämma inflammation & smärta
Syra-/Basbalansen

Blodgrupp- Kost & träning
Ät för att leva, inte bara för att överleva
Vad kroppen vill ha varje dá
Matintoleranser / Allergier
Huvudvärk- /Migränskola

Duktig flicka måste också sova
Underlätta livet- Från flicka till tant
Bevara din rörlighet
Motverka beroende av socker och alkohol
Läs mer på www.halsoblomstra.se

Ring oss så skräddarsyr vi er föreläsning! 018-10 21 00.

Unika möhippepaket! Ring så berättar vi mer, se nedan:
 Möhippepaket 2016